BILKA KOLDING ÅBNINGSTIDER - Se adresse

Forside

Bedst i test

Der findes et hav af køkkenmaskiner, strygejern, tv og mange andre produkter på markedet - og det er ofte en jungle at finde rundt i, når jagten først er sat ind. Men hvilke af produkterne er så de bedste? Det giver Forbrugerrådet TÆNK, Årets bedste lyd og billede, Aktiv Træning samt en række andre institutioner hvert år deres bud på, så du kan danne dig et overblik over, hvad der kan være gode køb til prisen. Bilka har samlet de produkter, som alle har fået en bedst i test-kåring, se nederst på Bilka's hjemmeside for at finde de gode informationer

 Bilka Kolding Åbningstider - Se åbningstider for din favorit butik

 

Klik her for at se BILKA KOLDING Åbningstider

 

 

bilka, kolding, Åbningstider, adresse

       Bilka Kolding Skovvangen 40 - 42  6000 Kolding 76 34 60 00                             

bilka, kolding, Åbningstider, adresse

 


 Åbningstiderne i den Danske handel kan være svære at overskue


Vi lever i en tid, hvor åbningstiderne både i dagligvarer handlen og i den øvrige Danske handel bliver udvidet i mange butikker. Men det er dog blevet endnu svære at finde ud af om den enkelte butik har åben eller lukket. Nu er der jo også kommet mange søndag som de forskellige butikker holder åben.

Det der også gør det svært er jo at ikke alle butikskæder har ens åbningstider i alle deres butikker. Vi har lavet Åbningstider.net for at hjælpe dig med at finde ud af junglen omkring åbningstider.  

 


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

 

bilka, kolding, Åbningstider, adresse

 


 Se åbningstider for Bilkas varehuse

Bilka har som en af Danmark førende butikskæder åbnet en webshop, så du er mindre afhængig af deres aktuelle åbningstider. Klik her eller på billedet nedenfor og besøg Bilka webshop eller se varehusenes åbningstider.

bilka, Åbningstider

Bilka Kolding Åbningstider

 » Bilka Åbningstider


Bilka en del af DS.

Bilka er en varehuskæde ejet af Dansk Supermarked. Bilka er et storslået varehus med mange tusinde varenumre og har egen Slagter, Bager, havecenter og Spisested. Bilka er kendetegnet ved et stort udvalg i food og nonfood. Bilka gør, hvad de kan for at inspirere én når man handler hos dem. I perioder er Bilka markedsføringsmæssigt meget aggressive med deres tilbudsaviser.