FØTEX Åbningstider - Se åbningstider her

Forside

  Føtex Food

føtex food er et supermarked, hvor det mest handler om mad. Men selvom vi er madglade som få, har vi faktisk også alt det andet, du lige står og mangler. Fersk kød Før i tiden var der nærmest en slagter på hvert gadehjørne. Her kunne du få særlige udskæringer og gode råd om tilberedning samt en hyggelig sludder om vejr og vind. I dag er de fleste væk, men hos føtex food får traditionerne lov til at leve videre. føtex food har en åben slagterafdeling, hvor du ud over de færdige produkter i køledisken også kan købe specielle udskæringer lige efter din egne ønsker og få opskrifter og råd om tilberedning fra slagteren. Frugt & Grønt Grønttorvet er et spændende sted med masser af dufte, syns- og smagsindtryk. Men der er også en ganske bestemt følelse af at være helt tæt på varerne og om at mærke og smage på dem. Du kan aldrig helt genskabe den atmosfære i et supermarked, men du kan til gengæld godt sørge for at tilbyde de bedste varer i nært samarbejde med udvalgte producenter i både Danmark og udlandet. Det gør det muligt for os at tilbyde et yderst bredt sortiment af sæsonaktuelle frugter og grøntsager. Vores indkøbere udvælger de bedste sorter under hensyntagen til årstiden, smag og kvalitet. Vi sørger for kritisk at gennemgå sortimentet dagligt for at sikre, at det altid er frisk og lækkert. Og vi kontrollerer også løbende varekvaliteter for at sikre, varerne er transporteret og opbevaret, så den gode kvalitet er intakt, når du finder den hos os.

 Åbningstider - Se åbningstider for din favorit-forretning

Klik her for at se FØTEX Åbningstider

 

 

 

føtex, Åbningstider

føtex, Åbningstider

 


 Åbningstiderne i den Danske handel kan være svære at overskue

Vi lever i en tid, hvor åbningstiderne både i dagligvarer handlen og i den øvrige Danske handel bliver udvidet i mange butikker. Men det er dog blevet endnu svære at finde ud af om den enkelte butik har åben eller lukket. Nu er der jo også kommet mange søndag som de forskellige butikker holder åben.

Det der også gør det svært er jo at ikke alle butikskæder har ens åbningstider i alle deres butikker. Vi har lavet Åbningstider.net for at hjælpe dig med at finde ud af junglen omkring åbningstider.  

 


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

 

føtex, Åbningstider

 


  Føtex opskrifter

Føtex sætter gastronomien i højsædet. Derfor har vi samlet et stort udvalg af lækre opskrifter til brug i hverdagen eller til festlige lejligheder. Med søgefunktionen på Føtex's hjemmeside, kan du nemt og enkelt navigere rundt mellem de mange opskrifter. Du kan f.eks. søge ud fra ingrediens, opskriftsnavn, opskriftens oprindelse, eller andet. Vores opskrifter er desuden kategoriseret, således at du kan få overblik over de forskellige retter inden for de områder de repræsenterer, hvad enten disse må være forretter, desserter, børnevenlige retter, hurtige retter, eller økologiske retter. Vi har opskrifter for enhver smag, så du kan altid komme tilbage og finde mere inspiration til lækker mad.


 Føtex en del af DS

Føtex er en varehuskæde ejet af Dansk Supermarked. Føtex er en kæde af  varehuse med mange tusinde varenumme og har egen slagter, bager og nogle butikker har også spisested. Navnet Føtex er en sammen trækning af FØdevare og TEXtil som så blev til Føtex. Nu er Føtex kæden kendetegnet ved et stort udvalg i food og nonfood. Føtex gør, hvad de kan for at inspirere en når man handler os dem.