FAKTA Åbningstider - Se åbningstider her

Forside

 Frugt & Grønt i Fakta

Det frugt og grønt, der sælges i fakta er under omfattende kontrol. For ikke alene kontrolleres varerne hos leverandørerne, men også på vores lagre har vi kontrollører, som er dedikeret til kontrol af frugt og grønt og står for en omfattende kontrol af varerne. Inden varerne når ud i butikkerne, er der nemlig blevet både prøvesmagt og kontrolleret. Vi har syv eksperter ansat til at tjekke for smag, sprødhed, modenhed, størrelse og farve. Men vi stopper ikke her. Vi udtager også prøver af frugt og grønt til analyser for både pesticidrester og bakterier. I den planlagte kontrol udtager vi ved modtagelse på Coops lagre rundt regnet 900 prøver til analyse i år. Dertil kommer opfølgende prøver, hvis der viser sig problemer med konkrete varer, eller i specielle situationer. Vi bruger analyseresultaterne til at sikre, at der ikke er uønskede/farlige bakterier eller ulovlige pesticidrester på varerne. Derfor kan man trygt spise frugt og grønt fra vores butikker. Det er både sundt, velsmagende og kontrolleret.

 Åbningstider - Se åbningstider for din favorit-forretning

 

Klik her for at se FAKTA Åbningstider

 

 

fakta, Åbningstider

fakta, Åbningstider

 


 Åbningstiderne i den Danske handel kan være svære at overskue

Vi lever i en tid, hvor åbningstiderne både i dagligvarer handlen og i den øvrige Danske handel bliver udvidet i mange butikker. Men det er dog blevet endnu svære at finde ud af om den enkelte butik har åben eller lukket. Nu er der jo også kommet mange søndag som de forskellige butikker holder åben.

Det der også gør det svært er jo at ikke alle butikskæder har ens åbningstider i alle deres butikker. Vi har lavet Åbningstider.net for at hjælpe dig med at finde ud af junglen omkring åbningstider.  

 


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

 

fakta, Åbningstider

 


 Fakta en del af Coop

Du får medlemstilbud og point i Coop’s mere end 1.200 butikker. Point, som du kan bruge til noget ekstra til dig selv. Du skal bare huske at bruge kortet, hver gang du handler på Coop.dk og i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, LokalBrugsen, Irma og fakta.  


 Om Fakta

Fakta er en discount  kæde ejet af COOP (tidligere FDB). Fakta er en kæde af  discount butikker som har haft stor fremgang i senere år. Danskerne har virkelig taget Fakta kæden til sig i deres hjerter.