NETTO Åbningstider - Se åbningstider her

Forside

  Netto Spotvarer

Nogle af Nettos spotvarer findes kun i meget få eksemplarer pr. butik. Når en kunde henvender sig på førstedagen for salg af det pågældende produkt, vil Nettos Kunderservice (tlf: 87 78 78 11) gerne være behjælpelige med at henvise til en nærliggende butik, hvor produktet endnu ikke er udsolgt, såfremt det kan lade sig gøre. Det er vigtigt at præcisere, at det ikke gælder alle tilbudsvarer, men kun varer, hvor det er angivet i NETTO-avisen at der kun er "meget få stk. pr. butik". Vi tilstræber at købe det antal spotvarer vores kunder efterspørger. Det er dog ikke altid muligt, da nogle tilbud kun forefindes i en begrænset mængde. Det er også en målsætning, at spotvarerne skal være udsolgt i den pågældende aktivitetsuge, således at Nettos kunder hver eneste uge overraskes med nye og spændende spotvarer.

 Åbningstider - Se åbningstider for din favorit-forretning


Klik her for at se NETTO Åbningstider

 

 

netto, Åbningstider

netto, Åbningstider

 


 Åbningstiderne i den Danske handel kan være svære at overskue

Vi lever i en tid, hvor åbningstiderne både i dagligvarer handlen og i den øvrige Danske handel bliver udvidet i mange butikker. Men det er dog blevet endnu svære at finde ud af om den enkelte butik har åben eller lukket. Nu er der jo også kommet mange søndag som de forskellige butikker holder åben.

Det der også gør det svært er jo at ikke alle butikskæder har ens åbningstider i alle deres butikker. Vi har lavet Åbningstider.net for at hjælpe dig med at finde ud af junglen omkring åbningstider.  

 


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

 

netto, Åbningstider

Netto Aarhus - Netto Lystrup


  Netto en del af DS

Netto er en butikskæde ejet af Dansk Supermarked. Netto er en discount butik som danskerne har taget til sig. Netto kæden's butikker er spredt ud over hele landet, og er i de senere år også bredt sig til udlandet. Netto er en af de største discount kæder i Danmark.  


 Vin i Netto

I Netto er det muligt at bestille vin til fester og større arangementer. Du bedes venligst henvende dig i din lokale Netto minimum 1 uge, før du skal bruge varerne. Netto giver pengene tilbage på vin, hvis du ikke får brugt det hele. Øvrige varer kan ikke returneres. Se mere på Netto´s hjemmeside-