REMA 1000 Åbningstider - Se åbningstider her

Forside

 Mere end et nummer

REMA 1000 Danmark A/S er i dag meget mere end ”blot” en masse varenumre. I REMA 1000 arbejder vi med mennesker – både bagved og foran kasselinjen – og det betyder meget for os. En indkøbsoplevelse er også et møde mellem mennesker. REMA 1000 skal være symbolet på sund fornuft, folkelighed og dygtighed. Hos os er det ikke flovt at gøre tingene enkelt – det er genialt. Vi arbejder efter en filosofi, der indeholder effektiv drift, lave omkostninger, lave kalkulationer og stor varevolume. REMA 1000 vil være kendt som Skandinaviens mest værdidrevne selskab. Derfor arbejder vi hele tiden på at rendyrke vor forretningsidé og skabe en kultur, hvor kunden er vores øverste chef. Vores værdier skal styre, hvad vi gør og definere, hvem vi er. Vi vil vinde, og vi vil være bedst til det vi arbejder med. Vores virksomhed skal præges af medarbejdere, som har stor faglig kompetence og stærke indre værdier. Vore medarbejdere skal være beslutningstagere og vores arbejdsmiljø skal være præget af sammenhold, respekt og et fælles ønske om succes. Vi omsatte i 2012 for 72 milliarder og beskæftigede omkring 34.000 mennesker. Det er vore stærke værdier og vort værdigrundlag, der driver os.

 Åbningstider - Se åbningstider for din favorit-forretning

Klik her for at se REMA 1000 Åbningstider

 

 

rema1000, rema, 1000, Åbningstider

rema1000, rema, 1000, Åbningstider

 


 Åbningstiderne i den Danske handel kan være svære at overskue

Vi lever i en tid, hvor åbningstiderne både i dagligvarer handlen og i den øvrige Danske handel bliver udvidet i mange butikker. Men det er dog blevet endnu svære at finde ud af om den enkelte butik har åben eller lukket. Nu er der jo også kommet mange søndag som de forskellige butikker holder åben.

Det der også gør det svært er jo at ikke alle butikskæder har ens åbningstider i alle deres butikker. Vi har lavet Åbningstider.net for at hjælpe dig med at finde ud af junglen omkring åbningstider.  

 


 Aabningstider.net hjælper dig

På forsiden er forskellige kategorier som indeholder link for de enkelte kæder og butikker i kategorien. Dette gør det nemt for Dig at finde relevante åbningstider og tilbud inden for de forskellige kategorier med og butikskæder.

 

rema1000, rema, 1000, Åbningstider

 


 Rema1000 Discount

Discount med holdning er overskriften på REMA 1000s arbejde med samfundsansvar eller CSR som det ofte forkortes. Grundlæggende betyder Discount med holdning, at vores varer sælges til lav pris og med klare holdninger og krav til varernes kvalitet og indvirkninger på mennesker og miljø. Vores holdning er, at det ikke skal være dyrt at handle ansvarligt. Med mere end 240 butikker landet over har REMA 1000 stor indflydelse på mange danskeres liv gennem de produkter, vi tilbyder i vores butikker. Vi har derfor et naturligt ansvar for at sikre, at disse produkter er i orden og har en høj kvalitet i forhold til aspekter som smag, ernæring, klima og miljø. Når det gælder fødevarer, gør REMA 1000 en stor indsats for at fremme økologi, etisk handel og bæredygtig produktion. Hvor det er muligt, vælger vi danske leverandører både pga. smag og kvalitet, men også af hensyn til miljøet. Vores medejerskab og samarbejde med et af de største økologiske landbrug i Danmark, Gram Slot i Sønderjylland, er et eksempel på, hvordan vi ønsker at tydeliggøre varens vej fra jord til bord for alle danskere. REMA 1000 arbejder med flere af de bedste produktcertificeringer som fx Fuldkornslogoet, miljømærkerne Svanen og Blomsten samt sundhedsmærket Nøglehullet.

 


 Rema1000 historien

Historien om REMA 1000 REMA 1000 eventyret startede i Norge i 1948. Dengang besluttede ægteparret Margit og Ole Reitan at starte familiens første købmandsbutik i Trondheim. Deres søn, Odd Reitan, begyndte tidligt at arbejde i forældrenes butik, hvor han straks blev inspireret – han kunne nemlig se mulighederne og stordriftsfordelene ved at bygge en hel kæde af købmandsbutikker op. Og det gjorde Odd Reitan så. I 1972 havde den fremsynede købmandssøn åbnet sin egen og første butik, AS Sjokkpris, i Trondheim, og de næste par år kom der yderligere fem dagligvarebutikker til verden med Odd som ejer. En ny kæde var født. Under et besøg i Tyskland i 1977 stiftede Odd Reitan bekendtskab med Aldi-kæden og den forretningsfilosofi, der lå bag konceptet. Odd Reitan var imponeret over discount tankegangen og den på det tidspunkt meget moderne og skelsættende måde at drive dagligvarebutik på. Det tyske discount-eventyr oversatte Odd Reitan til norsk, og i 1979 startede han REMA – en sammentrækning af "Reitan" og "mat" (mad). Igen var en ny kæde født.